De lente komt eraan, en dat betekent: een nieuw seizoen! Nieuwe kleren! En ook: bikini's. Dit zijn mijn drie favoriete bikinimerken.

Amore + Sorvete

Dit is een Australisch merk met ongelooflijk mooie bikini's. Ze zijn wel redelijk prijzig (boven de honderd euro voor een setje). Vergeleken met een bij ons bekend merk als Banana Moon is dit eigenlijk niet per se veel, maar als je een goedkope bikini wil kan je wel beter een ander merk kiezen. Bezoek hier hun site!
Dent'elle

Dent'elle is een romantisch merk uit Griekenland dat nog niet zo erg lang bestaat. Ze hebben dan ook nog geen website maar zitten wel op diverse sociale netwerksites, waaronder Facebook (zie hier). De bikini's zijn echt om verliefd op te worden! Dent'elle verkoopt naast bikini's ook boho kleding.Triangl

Ook dit is een Australisch merk, dat enkel online verkoopt via deze website. Het werkt met ambassadrices via Instagram. De bikini's kosten (omgerekend) rond de 70 euro voor een setje. Triangl kenmerkt zich door het feit dat je de boven- en onderstukjes van een setje onderling kan combineren. Het aanbod is niet zo heel groot, maar de bikini's zijn minimalistisch, eenvoudig en toch bijzonder, en zeer herkenbaar door de zwarte lijnen en de neonkleuren. Triangl verkoopt ook lingerie die evenzeer opvalt door de zwarte lijnen.
En jij, heb jij ook een favoriet bikinimerk? Ik ben altijd op zoek naar bijzondere bikini's, dus let me know ;)

Liefs,
Manon