Liefste allemaal,
Het is weer een tijdje geleden, maar ik heb gisteren een van mijn lievelingswinkels bezocht om wat nieuwe producten te kopen die ik nodig had. Mijn shampoo, droogshampoo en favoriete bodylotion (in de vorm van een 'massage bar') waren op, dus tijd om nog eens naar de Lush te gaan!

Deze droogshampoo heb ik nog nooit geprobeerd maar vond ik leuk omdat hij niet alleen vegan is maar omdat er ook geen drijfgas inzit en de fles veel beter voor het milieu is dan de typische droogshampooverpakkingen. 

Dit is mijn favoriete scrub, die ik ontdekte tijdens mijn Erasmus in Bologna vorig jaar. Hij ruikt zo lekker dat je hem wel zou willen opeten.

Nieuwe shampoo bar! Vaste shampoos zijn handig omdat je er heel lang mee doet, ze bevatten geen parabenen en ze hebben geen wegwerpverpakking (ik heb een metalen doosje van Lush waar ik hem instop). De meeste producten bij Lush zijn ook vegan, zo ook deze shampoo. Hij heet Montalbano en bevat citroen en olijven waardoor hij heel fris ruikt.

Dit is een massagebar ('Tender is the Night') maar ik gebruik hem als bodylotion omdat ik geen vloeibare bodylotion bij Lush wil kopen aangezien daar parabenen inzitten, maar hij ruikt vooral gewoon hemels. Ik draag hem eigenlijk ook als parfum in mijn hals omdat iedereen altijd vraagt 'wat die lekkere geur is' als ik me ermee heb ingesmeerd, wat betekent dat hij ook wel voor een parfum kan doorgaan! Net als de shampoo bewaar ik deze bar in een blikken doosje dat je speciaal daarvoor kan kopen. 

Toen ik aan de Lush verkoopsters vertelde dat ik zo van de geur van die massagebar hield, zeiden ze mij dat er ook effectief een parfum van bestaat. Ik probeerde de vloeibare versie in een flesje maar vond de smeerbare versie in het potje nog net iets meer lijken op de massagebar. Je kan hem ook op je haarpunten aanbrengen!

Wat zijn jouw favoriete Lush producten? :)

Veel liefs,
Manon